Plugga teori med körkortsfrågor

This entry was posted by Wednesday, 24 October, 2012
Read the rest of this entry »

Ska du ta körkort? Funderar du på hur du ska klara teoriprovet? I sådant fall rekommenderar vi att du pluggar med hjälp av körkortsfrågor på nätet – ett mycket bra, lättanvänt och beprövat sätt att lära dig körkortsteori på. Just körkortsfrågor på nätet har hjälpt många – även sådana som inte har ett bra så kallat läshuvud – att lära sig teorin som behövs för att klara teoriprovet.

Hur fungerar då dessa körkortsfrågor och varför anses det vara ett så pass bra sätt att plugga på? Jo, du skapar ett konto och loggar in på Körkort.se och därefter kan du välja bland en rad olika prov som du kan göra. Proven är uppdelade efter samma kategorier som det riktiga teoriprovet: Fordonskännedom och manövrering, Trafikregler, Miljö, Personliga förutsättningar och Trafiksäkerhet. Sedan kan du också göra så kallade Blandade prov, där du får frågor från alla olika kategorier. Ja, och så självklart också Vägmärken!

Det finns också två andra bra funktioner – Kunskapsprov och Specialprov. Kunskapsprov emulerar det riktiga teoriprovet, du får lika många frågor och har samma tidsbegränsning som om du skulle skriva teoriprovet – det är ett ypperligt sätt för dig som vill få in provvana. Specialprov är prov som skapas av körkortsfrågor som du vid tidigare tillfällen svarat fel på, något som i sin tur är ett perfekt sätt att täppa till kunskapsluckor på.

Genom att plugga på detta sätt får du garanterat in användbar provvana som gör att du är välbekant med teoriprovet när du väl sitter där och ska skriva i skarpt läge. Du kommer inte att bli överraskad och stressad av tidspressen, och du kommer känna igen frågorna. Allt detta gör att du förmodligen kommer klara teoriprovet utan några större problem.

Lägg därtill att det faktiskt är mycket roligare att plugga med hjälp av körkortsfrågor jämfört med att läsa träliga teoriböcker så förstår du snabbt att det inte finns någon direkt anledning att inte plugga med körkortsfrågor, så sätt igång redan idag!


Leave a Reply