Vill ha MC kort – Vilken trafikskola?

This entry was posted by Wednesday, 9 January, 2013
Read the rest of this entry »

Nu till våran är det tänkt att jag ska ta MC körkort. Problemet är att det finns så många skolor att välja mellan och valet är svårt med vilken man ska välja. Då jag är bosatt i Helsingborg kanske det rätta valet är Mårtenssons trafikskola då de hämtar upp sina kunder precis utanför min bostad. Med detta är för dem som tar körkort för bil. Jag vet inte hur det fungerar med motorcykel. Kommer de två och kör så att den ena står och väntar medan jag övningskör?

Jag får nog ta och ringa och fråga, annars kanske man får välja någon annan trotts att jag fått rekommendationer om Mårtenssons.

Jag återkommer lite senare med en artikel om vilken trafikskola jag valt. Men det sviktar åt företaget i frågan, men man vet aldrig.


Leave a Reply